Sous-Chef

Omdat we blijven groeien, zijn wij op zoek naar een sous-chef! Ben jij op zoek naar een geweldige kans om deel uit te kunnen maken van een vooruitstrevende, groeiende & vernieuwende horecazaak? Wil jij een belangrijk lid worden van onze vaste kern en meegroeien met de plannen & ambities van De Toren? Dan hebben we goed nieuws. Om ons bedrijf ook in de toekomst goed te kunnen blijven continueren en zo te kunnen blijven groeien naar nog mooiere plannen & ervaringen voor onze gasten, komt er een sous-chef plek beschikbaar in onze vaste kern van de keuken.

Omdat we blijven groeien, zijn wij op zoek naar een sous-chef!

Ben jij op zoek naar een geweldige kans om deel uit te kunnen maken van een vooruitstrevende, groeiende & vernieuwende horecazaak? Wil jij een belangrijk lid worden van onze vaste kern en meegroeien met de plannen & ambities van De Toren? Dan hebben we goed nieuws. Om ons bedrijf ook in de toekomst goed te kunnen blijven continueren en zo te kunnen blijven groeien naar nog mooiere plannen & ervaringen voor onze gasten, komt er een sous-chef plek beschikbaar in onze vaste kern van de keuken.

De Toren

De Toren Eten & Drinken staat voor goed eten, drinken en genieten. Een glimlach, een gevoel van gezien te worden, oog voor onze omgeving en genieten van kleine dingen. Gewoon zoals we zijn. Dat is waarvoor we het doen.
“Geluk is daar zijn waar je nooit meer weg wilt”.


Zelfstandig werkend kok/sous chef

Als teamlid van onze vaste kern ben je een belangrijk onderdeel van ons team en zorg je samen met je collega’s voor een onvergetelijke ervaring voor onze gasten. Je bent mede verantwoordelijk voor de kwaliteit en onze gasttevredenheid. Je zorgt ervoor dat onze gerechten met veel passie en smaak uit de keuken komen. Daarnaast kom je in een top team wat openstaat voor jouw ideeën met daarbij voldoende doorgroeimogelijkheden. Samen zijn jullie het vaste kern team van de keuken en hebben jullie de verantwoording over de menukaart, nieuwe gerechten, de menu engineering, de smaak van onze gerechten, walking dinners, diners, diverse hapjes, communicatie met de bediening en je collega’s in de keuken.


En jij?

Wij zoeken iemand met passie voor ons mooie vak en de passie voor het creëren van top belevingen voor onze gasten. Je werkt graag in een team om samen tot het eindresultaat te komen. Jouw gedreven, energieke en enthousiaste werkhouding maakt je de perfecte persoon om je collega’s te motiveren en onze gasten geweldige gerechten aan te bieden.


Wat krijg je?

Wij bieden een team van leuke en enthousiaste collega’s, een afwisselende werkomgeving, een uitdagende en afwisselende functie, diverse doorgroeimogelijkheden en een daarbij passend salaris. Je krijgt daarnaast de kans jezelf verder te ontwikkelen met opleidingen, trainingen en natuurlijk on-the-job leermomenten.

(Oh en natuurlijk ook leuke teamuitjes, 2x per week bootcamp met het team, personeelsfeesten, nieuwe vrienden (want je collega’s zijn echt zo leuk). Maar bovenal gaat het natuurlijk allereerst over een fijne werkplek en een uitdagende functie).

Onze Instagram