Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb

SmooiActief

Welkom op SmooiActief! Ontdek hier een divers aanbod aan wandel- en fietsroutes die beginnen bij of langs De Toren voeren. Verken de adembenemende natuur, duik in de rijke geschiedenis en maak kennis met de unieke cultuur van onze omgeving, allemaal vanaf een centraal punt. Start je avontuur hier!

Fietsroute: Het leven is goed!

29,62 km

Ontdek het Brabantse leven door te fietsen van Heeswijk-Dinther naar Schijndel en Berlicum. Bewonder onderweg kasteel Heeswijk, een 11e-eeuws 'mottekasteel', omgeven door de historische rivier de Aa. Bezoek Museum 't Brabants Leven voor een duik in oude ambachten zoals klompen- en sigarenmaken. Proef het lokale bier bij ambachtelijke brouwerij Sint Servattumus, gemaakt met ingrediënten uit de regio. Geniet ook van het unieke Norbertijnen bier bij de Abdij van Berne. Deze route biedt een combinatie van natuur, cultuur, en het goede Brabantse leven door zijn rijke historie en ambachtelijke genoegens.

Happen & Trappen

Rondje bijzonder Bernheze

48 km

Ontdek de natuurlijke pracht van Bernheze met de Happen en Trappen route, een unieke combinatie van adembenemende landschappen en culinaire genoegens. Start met koffie en gebak bij Fletcher Hotel-Restaurant Teugel Uden-Veghel, gevolgd door een reeks smakelijke stops: een voorgerecht bij De Toren, soep bij Het Venster Vinkel, een hoofdgerecht bij Bomenpark aan het water, en dessert bij Eetcafé 't Pumpke. Fiets door bosrijke omgevingen, langs kasteel Heeswijk, en ervaar de rust van De Maashorst en Bedaf. Prijs: €44,95 p.p., inclusief alle maaltijden. Een perfecte mix van natuurlijke schoonheid en lokale gastronomie wacht op u.

Vorstelijk genieten rondom 's-Hertogenbosch

56 km

Ontdek de historische rijkdom en natuurlijke schoonheid rondom Den Bosch met de Happen en Trappen route. Begin uw dag met koffie en gebak bij Herberg de Poeling - Majorca Bar, en vervolg uw culinaire reis met een voorgerecht bij de Lachende Vis, soep bij Eetcafé Likkepot, een hoofdgerecht bij de Toren Eten & Drinken, en sluit af met een dessert bij Eetcafé de Prins. Fiets langs de oude binnenstad van Den Bosch, verken de oevers van de Maas, bewonder het landschap tussen Maasland en Meijerij, en ervaar de historie bij kasteel Heeswijk. Voor €44,95 p.p. omvat dit arrangement alle maaltijden, een ideale combinatie van cultuur, geschiedenis en gastronomie.

Rondje Heeswijk-Dinther

7,05 km

Ontdek de rustige charme van Heeswijk-Dinther met onze wandelroute. Volg het pad langs de vredige Leijgraaf, wandel door de serene natuur en maak kennis met de lokale cultuur van dit gastvrije dorp. Een perfecte manier om te ontspannen en te genieten van de eenvoudige schoonheid van de omgeving.

Vind hier nog meer routes!

Omdat Bikers 40 jaar bestaat hebben zij een aantal leuke jubileum fietstochten geselcteerd die in de regio van Heeswijk-Dinther gefietst kunnen worden!

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.