Jullie
Mooiste
Dag!

Jaaaaaaaaa!
Ik wil! Ik wil! Ik wil! Oh ja! Ik wil!

Klasse zeg! Je hebt hem of haar aan de haak geslagen. En hij of zij jou. Wat een fantastisch gevoel. Dat snappen wij wel. Jullie zijn verloofd! Gefeliciteerd! Er gaat een prachtige dag jullie kant op komen. En een prachtig leven natuurlijk. Maar dat hebben jullie wel al. Trouwen maakt het alleen maar nog mooier. Nog meer één. Nog meer samen. En daar helpen we jullie graag bij.
Want.. Nu begint het pas.. Jurk, pak, auto en natuurlijk welke locatie?! Geen stress. We’ve got you!

Trouwlocatie Heeswijk Dinther

Eerst is het tijd voor het vinden van de perfecte trouwlocatie voor jullie huwelijksfeest. Want dat moet het vooral zijn: Feest! De hele dag! Op een prachtige locatie. Voor de allermooiste foto’s (insta-proof natuurlijk). Met de beste service voor jullie en jullie gasten.  
Wat is er dan mooier dan trouwen en feesten op één locatie? Lekker onbezorgd genieten. Met jullie vrienden, familie en dierbaren. De hele dag. Lachen. Borrelen. Dansen! We verklappen het niet zomaar. Maar. Dat kan bij ons! Leuk he! En de dag geheel ingericht naar jullie wens. Van binnentuin, tot de kas, de salon & de brasserie. Alle ruimtes met hun eigen sfeer en gevoel.

stel je eigen offerte samen

Het ja-woord

We weten het. Dé ceremonie. Dat ja-woord. Dat is toch wel het spannendste moment van de dag. En tegelijkertijd ook het mooiste, intiemste moment. Maar daarom juist ook wel spannend. Geen stress! You’ve got this!
Geef elkaar het ja-woord in onze intieme binnentuin of prachtig sfeervolle kas. Klinkt al romantisch toch? Dat is het ook! En bij minder mooi weer (helaas we wonen toch echt in Nederland) nemen we plaats onder onze stretchtent. Of binnen in onze prachtige Brasserie of sfeervolle Salon. Dus geen angst. En trouwens. We duimen met jullie mee op mooi weer. Dat helpt ;)

Gallery

Prooooooost!

Zie je wel: toch wel heel leuk zo’n ceremonie he? Met al die mensen die zoveel van jullie houden om jullie heen. Ik zag jullie wel genieten. En dat is maar goed ook. Op deze prachtige dag. Ik zeg proost! Oh. Nee wacht. De gasten moeten eerst nog even een toost drankje van ons ontvangen. En jullie komen even lekker naar binnen om elkaar even een goede knuffel te kunnen geven. Even ademen hoor. You’ve got married! Cheers to that! En nu snel proosten met jullie gasten. En de taart aansnijden natuurlijk!

Borrel

Na alle felicitaties is het tijd voor de borrel. Even lekker kletsen met al die leuke mensen die jullie uitgenodigd hebben. Gezellig zeg! Mogen jullie trots op zijn. Op al die leuke mensen om jullie heen! Lekker borrelen buiten in de binnentuin. Heerlijk toch! Zonnetje erbij (of lekker droog onder de stretchtent). Wijn. Bier. Borrel. Het maakt ook niet uit. Lekker drinken waar jullie zin in hebben. En genieten. Vooral dat. Genieten.

Diner

Van al dat geklets en gelach hebben jullie vast honger gekregen. Dat snappen wij wel. Neem plaats aan de prachtige dinertafels in de Salon. Of blijf lekker buiten onder onze stretchtent. Een lossere setting of ingedekt diner? De keus is aan jullie. En ook het diner kunnen jullie helemaal naar wens inrichten. Van walking dinner. Tot mini-maaltjes verrassingsdiner. Keuzemenu of 3-gangen diner. Wijnarrangement? Of liever speciaalbier? Onze smaak en sfeermakers regelen het voor jullie!
Er is zoveel mogelijk. Dat we er beter even over kunnen kletsen. Dan weten we meteen wat er bij jullie past. En waar jullie zin in hebben. En net zo gezellig. Onder het genot van een wijntje. Of een kopje koffie mag ook.
Oh en trouwens. Hadden we al verteld dat het diner vooraf ook een keer geproefd moet worden. Niet vervelend toch?

Feestlocatie

Tijd. Voor. Feest!
Deze dag moet knallend afgesloten worden! Hoe jullie ook feest willen vieren: wij doen mee! Vanuit de bediening dan he. Niet op de dansvloer. Wij staan liever achter de bar of met een dienblad met drankjes. Want als er veel gedanst wordt. Moet er ook geproost kunnen worden. Alles voor een topavond. We’ve got you! Dus spring nou maar op die dansvloer. Swing samen rond. Neem de gasten mee de vloer op en geniet! Van elkaar! Van de gasten! Van de dag! Van het feest! Cheers to that!

Gallery

Planning

De invulling van jullie bruiloft. Het lijkt als een hoop te regelen. En een berg beslissingen te maken. Maar dat is vooral allemaal heel leuk. En we helpen jullie graag. Met goed en gezellig advies. En meer dan 25 jaar ervaring. Samen komen we tot de perfecte trouwdag. De mogelijkheden zijn eindeloos. Bel of mail ons gerust. We laten jullie graag alle mogelijkheden zien. En we leren jullie graag kennen. Dat lijkt ons meer dan gezellig! Tot snel :)

stel je eigen offerte samen

Sfeerimpressie van onze trouwlocatie

Gallery
Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb