Eet. Drink. Droom. Geniet. Werk. En voel je thuis bij De Toren in Heeswijk-Dinther.

Kom werken bij De Toren!

Hoeveel redenen kun jij bedenken om bij ons te werken? Misschien omdat je een passie hebt voor de horeca? Of omdat je graag mensen blij maakt met heerlijk eten en drinken? Of gewoon omdat je op zoek bent naar een uitdagende baan met veel afwisseling? Bij De Toren is er altijd een goede reden om deel uit te maken van ons team. En hé, nu zijn we op zoek naar nieuwe collega's: de meest originele horecatoppers die er zijn. Een éxtra goed excuus om bij ons te solliciteren.

Sous-Chef

Omdat we blijven groeien, zijn wij op zoek naar een sous-chef! Ben jij op zoek naar een geweldige kans om deel uit te kunnen maken van een vooruitstrevende, groeiende & vernieuwende horecazaak? Wil jij een belangrijk lid worden van onze vaste kern en meegroeien met de plannen & ambities van De Toren? Dan hebben we goed nieuws. Om ons bedrijf ook in de toekomst goed te kunnen blijven continueren en zo te kunnen blijven groeien naar nog mooiere plannen & ervaringen voor onze gasten, komt er een sous-chef plek beschikbaar in onze vaste kern van de keuken.

Floormanager / Vaste Kern (kernteamlid)

Ben jij op zoek naar een geweldige kans om deel uit te kunnen maken van een vooruitstrevende, groeiende & vernieuwende horecazaak? Wil jij een belangrijk lid worden van onze vaste kern en meegroeien met de plannen & ambities van De Toren? Dan hebben we goed nieuws. Om ons bedrijf ook in de toekomst goed te kunnen blijven continueren en zo te kunnen blijven groeien naar nog mooiere plannen & ervaringen voor onze gasten, komt er een extra basisplek beschikbaar in onze vaste kern.

Open sollicitatie

Open sollicitaties zijn altijd welkom!
Ben jij op zoek naar een leuke baan, bijbaan, fulltime of parttime?
We komen graag met je in contact!
Mail, WhatsApp (0413296307) of bel ons even!

Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb