Feest! Wij kunnen wel miljoen redenen bedenken om een feestje te geven. Dus kom, net waar je zin in hebt, lekker bij ons vieren!

Binnentuin

Brasserie

Salon

Vier je leeftijd!

Verjaardagen. Ze blijven toch altijd het leukste moment van het jaar. Wie wordt er niet blij van een jaartje ouder worden? Lekker veel cadeaus krijgen. En natuurlijk feestjes geven. Lekker dansen. Swingen. Drinken. En dat met je beste vrienden, familieleden en kennissen. Wat is er nou leuker dan dat? Tijd voor feest dus. Wordt je dit jaar 36, 22 of misschien 98? Eigenlijk maakt het ons helemaal niet uit. We vieren het graag met jullie. Een dansfeest. Of een diner. Een gezellige borrel. Of misschien een sfeervolle lunch. Wij vinden het allemaal te gek.

Dus bel of mail ons als je ons uit wil nodigen of als je hier graag je feestje wil geven. Natuurlijk zit je dan nog nergens aan vast, eerst eens even babbelen met een kopje koffie, of misschien een lekker wijntje. We leren je graag kennen, ontvangen je graag voor een tour & vertellen je graag over onze mogelijkheden. Tot snel!

Huwelijksjubileum

Wij zijn trots op jullie. Dat jullie deze ontzettend mooie mijlpaal hebben gehaald. Maar echt. Jullie hebben het toch maar mooi samen weer voor elkaar. Laten we dat vooral even goed vieren. In de middag, in de avond, de hele dag? Bij ons kan alles! Trek je dansschoenen aan en maak er een echt dansfeest van (want er moet wel geside-stept kunnen worden op de dansvloer dames en heren). Of trek je mooiste kleren aan en kom lekker borrelen en dineren. Lunchen kan ook. Of gewoon borrelen met hapjes. Wij vinden het allemaal leuk. Bijna alles kan. Dus kom gezellig bij ons langs. Voor een kopje koffie & een tour. We vertellen je graag over onze mogelijkheden. Tot snel!

Babyborrel

Een mini-you op komst, wat een heerlijk nieuws! En ook wel een beetje spannend natuurlijk. Maar vooral heel leuk. En genieten. Samen! En oja, ook even niet slapen. Maar ach dat hoort erbij.

Jullie vrienden, familie en buren staan na de geboorte te popelen om jullie kleine wonder te bekijken. “Oooh wat is ie schattig. Ooh wat een knapperd.” Dat snappen wij wel. En dat vinden jullie natuurlijk maar al te gezellig.
Maar al die verschillende bezoekjes? Poeh. Waar is de tijd? En de energie? Oh wacht. We hebben een goed idee. Laat al die enthousiastelingen maar allemaal tegelijk komen. Dat klinkt goed toch? Gezellig met zijn allen naar De Toren. Voor een baby-borrel. Is dat nou wat! Scheelt een hoop bezoekjes. En nog gezellig ook. Met lekkere hapjes & drankjes. En nergens waar je zelf aan hoeft te denken. We’ve got you!

Dus genieten jullie maar vooral van jullie wonder. Dan regelen wij de rest. Oh trouwens. Je moet ons dan natuurlijk wel even bellen of mailen. Want we leren jullie graag kennen. En als we dan toch lekker zitten te kletsen vertellen we ook graag over onze mogelijkheden. Gezellig zeg! Tot snel :)

Afscheidsborrel

Afscheid nemen bestaat niet. Maar. Een afscheidsborrel geven natuurlijk wel.  Vinden wij. Want of je nou afscheid neemt van je buren, je collega’s, familie of van die vage vriendengroep: het mag gevierd worden! En stiekem vier je dan ook meteen wat er komen gaat. Een nieuwe baan. Pensioen. Nieuw stekkie. Misschien zelfs een nieuw land.

Laten we vooral even een blijvende herinnering maken van dit moment. Proosten op wat er was. En proosten op wat er komt. Wij zeggen: doen! Smooi toch? Dus ben of ken jij iemand die een afscheidsborrel verdiend? Bel of mail ons even voor een kopje koffie of een drankje. Dan vertellen we graag wat er allemaal kan. Dat vinden we nog gezellig ook. Tot snel!

Bedrijfsborrel

Jij bent echt mijn aller aller aller favo collega. En jij ook. En jij ook. Trouwens. Jullie eigenlijk allemaal. Zijn jullie ook zo blij met jullie cluppie van fantastische medewerkers? Dat snappen wij wel. Met al die leuke collega’s. Met de leukste bedrijfsuitjes. De leukste personeelsfeestjes. En de leukste borrels.
Met zo’n team zijn er natuurlijk miljoenen redenen te verzinnen voor een bedrijfsborrel. Zo bestaan jullie binnenkort misschien 4 jaar. Of is Henk bijna jarig. Of werkt Mandy ondertussen alweer 12,5 jaar bij dit leuke cluppie. Eigenlijk maak het ons niks uit. Wij vinden het leuk. Dat sowieso. Reden genoeg voor een feestje. En daar helpen we jullie graag bij.
Dus bel of mail ons en we verzinnen graag samen met jullie een leuke reden. Of als je die al een hebt. Dan helpen we graag met hoe we jullie medewerkers in het zonnetje kunnen zetten. Dat verdienen ze toch?

Promotiefeest

Ja hoor! Klasse bezig baas. Wij zijn trots op jou. Gepromoveerd. Dat is niet zomaar. En dat mag je gewoonweg niet zomaar voorbij laten gaan. Daar is hard voor gewerkt. En dat verdiend een feestje. Of een borrel. Of een diner. Net waar je zin in hebt. Je hebt het sowieso verdiend. Vinden wij dan. Vul het lekker in hoe je zelf wil. Of bel of mail ons als we je daarbij kunnen helpen. Dat doen we dan onder het genot van een kopje koffie of een lekker wijntje. Want proosten kunnen we nooit genoeg in het leven. En als je er dan toch bent laten we graag ook even alle mogelijkheden & ruimtes zien. Gezellig zeg. Tot snel!

Altijd reden voor een feestje - feestje!

Heb je een andere reden bedacht voor een feestje? Goed bezig jij. Wij zijn sowieso voor. Er is volgens ons altijd reden voor een feestje. En een dansje. Een proost. Of een dinertje. Eigenlijk hebben we daar niet eens een reden voor nodig. Maar dat is toch wel net even iets makkelijker op de uitnodiging. Dus. Pak die telefoon. Bel ons. Of mail ons. En we helpen je graag met het geven van een fantastische borrel. Geweldig feest. Of sfeervol diner. Tot snel!

Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb