Wij kunnen wel miljoen redenen bedenken
om een feestje te geven!
Vier je verjaardag, huwelijksdag
of jubileum bij de toren.

Binnentuin

Brasserie

salon

Happy Birthday!

Beleef een onvergetelijke verjaardag bij De Toren. Een bijzondere leeftijd verdient een feestje. De Brasserie97, Salon en de Binnentuin zijn exclusief te huren voor een knallend feest, een gezellige borrel, smakelijk diner, sfeervol borreldiner, of een lekkere lunch. Voor ieder type feest & voor ieder moment van de dag beiden we bij De Toren graag een passende invulling. Interesse in een verjaardagsfeest bij De Toren? Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen. 

Huwelijksfeesten & jublieums

Een feest organiseren ter gelegenheid van een huwelijksjubileum? Dan ben je bij De Toren aan het juiste adres. De Brasserie97, Salon en de Binnentuin zijn exclusief te huren voor een knalled feest, een gezellige borrel, sfeervol diner, borreldiner of lekkere lunch. Voor ieder type feest & voor ieder moment van de dag bieden we bij De Toren graag een passende invulling. Interesse in een jubileumfeest bij De Toren? Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen. 

Baby borrel

Een baby op komst, wat een heerlijk nieuws. Vrienden en familie staan na de geboorte komen vast graag jullie kleine wonder bekijken. Geef jezelf wat rust en cluster de bezoekjes met een kraamborrel bij De Toren. Wie weet pakken jullie dan af en toe nog wat rust als kersverse ouders.

De borrel kan geheel naar eigen zin ingevuld worden. Start met beschuit met muisjes, blauwe of roze gebakjes of een grote taart. Natuurlijk mogen jullie ook jullie eigen zoets voor deze dag meenemen. Daarna is het tijd voor het proosten op jullie nieuwe zoon of dochter! Met lekkere hapjes natuurlijk. 

Ontvangen jullie je gasten liever met een lunch of High Tea? Ook dat kan natuurlijk. We denken graag met jullie wensen en invulling van het moment mee. 

Interesse in een kraamborrel bij De Toren? Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen.

Afscheidsreceptie

Het afscheid van je vaste groep collega’s of familie en vrienden is in zicht. Een nieuwe baan, pensionering of misschien zelfs emigreren: het mag best gevierd worden! Maak van het afscheid een blijvend mooie herinnering met een heerlijke lunch, sfeervol borreldiner, smaakvol diner of feest bij De Toren.

Interesse in een afscheidsreceptie bij De Toren? Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen.

Bedrijfsuitje

Vier jullie bedrijfsuitje met collega’s bij De Toren. Onze verschillende ruimtes bieden verschillende opties. Start je dag bij De Toren of eindig juist met een knallende afsluiter. Of wat dachten jullie van een lekker borreldiner of activiteit op de dag? Bij De Toren zijn verschillende mogelijkheden om er samen met je collega’s een top dag van te maken! Voel je welkom bij De Toren!
Interesse in een bedrijfsuitje bij De Toren? Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen. 

Promotiefeest

Promoveren is een feestelijke aangelegenheid. Maak de dag van jouw promotie compleet met een gezellige borrel, een sfeervol diner of een knallend promotiefeest bij De Toren! Natuurlijk geheel naar je eigen wens in te vullen!
Interesse in een promotiefeest bij De Toren?
Persoonlijk contact vinden wij het aller-belangrijkst. Neem dus vrijblijvend contact met ons op via mail of telefoon om een afspraak te plannen. Zo kunnen we jullie een geheel passend voorstel op maat doen.

Onze instagram