Ook bij ons
in de buurt
is het genieten

Voel je thuis bij ons in het dorp.

Ook bij ons in de buurt is het genieten!
Het is smooi genieten in het dorp · dus kom gezellig naar ons toe · en geniet van onze mooie omgeving · blijf slapen in de buurt (aanraders!) · of doe een van de leuke activiteiten rondom ons dorp!

Lekker overnachten in de buurt!

B&B Life Is Good

Good days start with unique stays! Zin om te blijven slapen in de buurt? Neem dan een kijkje op de website van Bed & Breakfast Life is Good voor een unieke overnachting op een originele locatie! Een verblijf in een onvergetelijke suite voorzien van alle luxe, zoals dé Boomhut, de Loft of de Oneroom. 

Meer info

Groepsaccommodatie Herkenhoek

Wil je met meerdere personen overnachten in de buurt? Kies eens voor de verrassende locatie De Herkenhoek. Geniet bij je overnachting van de Brabantse hartelijkheid in de groepsaccommodatie, het vakantiehuis en de appartementen van De Herkenhoek. En dat bij ons in de straat! Meer informatie over de mogelijkheden vind je op de website van De Herkenhoek. 

Meer info

Mini Camping Bij Ons Achter

Je kunt ook overnachten op de mooie camping ‘Bij ons Achter’. De mini-camping bevindt zich net buiten de kom van Heeswijk-Dinther. Je geniet hier van de rust, ruimte en de natuur van het Brabantse land. En dat op maar 2km afstand van De Toren.

Meer info

Smooie bezienswaardigheden en activiteiten in de buurt!

Kildonske Molen

De Kilsdonkse molen kent een lange historie. Eentje die teruggaat tot in de 13e eeuw. Een tijd waarin de molen van levensbelang was voor veel mensen. Het is een prachtige molen in perfecte staat en zeker het bezoeken waard.

Kasteel Heeswijk

Hét kasteel van Brabant ligt al bijna duizend jaar prominent in het beekdal van de Aa als indrukwekkend middelpunt van Landgoed Heeswijk. Vanaf hier bestuurden de heren van Heeswijk-Dinther vroeg hun domein. Het kasteel kent een lange geschiedenis en bevindt zich in een prachtig landgoed waar je kunt wandelen en genieten van de mooie natuur rondom het Kasteel.

Natuurtheater Kersouwe

Het prachtige Natuurtheater De Kersouwe ligt verscholen in de bossen van Heeswijk-Dinther. Het is één van de grootste openluchttheaters van Nederland. Er vinden diverse prachtige evenementen plaats in het theater: van eigen producties, producties voor kinderen tot concerten van bekende zangers & bands.

Abdij van Berne

In de prachtige Abdij van Berne bevindt zich het proeflokaal. Je kunt er genieten van een rondleiding inclusief bierproeverij van de diverse zelfgebrouwen biertjes van de Abdij van Berne.
Proost alvast!

Sfeerimpressie

Gallery
Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb