in de
buurt
Genieten

lokaal genieten

Bij de Toren werken we graag samen met lokale bedrijven en bezienswaardigheden.

Hieronder staan een aantal van onze arrangementen uitgewerkt. Uiteraard zijn er altijd nog diverse andere mogelijkheden. We denken graag met jullie wensen mee!

Kilsdonkse molen

Combineer een lunch, diner, of high tea bij De Toren met een adembenemende tocht met de Fluisterboot. Geniet van de mooie route van de Kilsdonkse Molen naar het Kasteel.

www.kilsdonksemolen.nl

Berne abdijbier

Combineer een lunch, diner, of high beer met een prachtige bierrondleiding bij onze Abdij van Berne!

www.berneabdijbier.nl

Kanoverhuur beekdal

Combineer een lunch, diner of high tea bij De Toren met een adembenemende kanotocht vanaf Kasteel Heeswijk.

www.kanoverhuurbeekdal.nl

Alpacafarm

Combineer een toffe Alpaca wandeling meteen heerlijke lunch, high tea of diner bij de Toren.

www.alpacavorstenbosch.nl

bb life is good

Op en top genieten van onze geweldige omgeving? Dan moet u bij B&B Life is Good geweest zijn. Genieten in de One Room of unieke boomhut, midden in de natuur. Bij dit enige 5* one room hotel van Nederland (en opgenomen in top 10 wereldwijd) geniet u van onze geweldige omgeving. Na heerlijk te hebben geslapen in het zeer comfortabele bedstart u bijv. de dag met een stevige work-out in uw privé fitness, vervolgens nog nazweten in uw eigen sauna. Fris gedoucht geniet u van een ontbijt met producten die het leven in onze streek goed maken in een bijzondere ontbijtruimte onder het genot van een knapperend vuurtje.

www.lifeisgood.nu

Boutique hotel the yard

Een boetiek hotel aan de passantenhaven in Veghel. Negen fantastische kamers, één studio én vier prachtige suites met uitzicht op de fantastische tuin of op de haven. Je wordt er met open armen ontvangen.

www.theyardhotel.nl

bb in het veurhuis

Genieten in een comfortabel en knus B&B. De B&B; heeft een eigen ingang, een gezellige woonkamer met complete keuken, luxe slaapkamers en in de opkamer een grote badkamer met toilet, wastafel, ligbad en douche. Bij mooi weer is het genieten op uw privé terras grenzend aan de B&B.

Herkenhoek

De luxe groepsaccommodatie en appartementen Herkenhoek bieden plaats aan 10 tot 22 personen met de mogelijkheid om dit uit te breiden met 6 personen. Tevens beschikt Herkenhoek over een appartement voor 6 en een appartement voor 10 personen. Hier kun je met de hele groep heerlijk genieten van de Brabantse gezelligheid.

www.herkenhoek.nl

Dassenhut

Heerlijk logeren in het bos? Dat kan in de Dassenhut. Je waant je in Scandinavië of in de alpen.Zodra je de hut binnenstapt ruik en voel je hout. Buiten is er zowel een vlonderterras met uitzicht op het eigen bos als een veranda waar beschutting gezocht kan worden als het weer net even iets minder is. Vanaf de veranda stapje zo in de Finse houtgestookte hottub en sauna, die het vakantiegevoel helemaal compleet maakt. Heerlijk relaxen, zowel in de zomer als in de winter. De Lodge heeft twee slaapkamers, een keuken en een heerlijke badkamer. De Dassenhutis te vinden op Bosweg 1a in Loosbroek. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op de site:

www.dassenhut.nl

Sfeerimpressie

Gallery

Onze instagram