JULLIE
Mooiste
Dag!

Gefeliciteerd, jullie zijn verloofd! Nu begint het pas… Jurk, pak, auto en natuurlijk welke locatie?! No stress!

Nadat jullie dit blije nieuws met vrienden en familie gedeeld hebben, is het nu tijd voor het vinden van de perfecte locatie voor jullie huwelijksfeest! En wat is er dan mooier dan trouwen en feesten op één locatie? Geheel in stijl naar jullie wens? Bij De Toren hebben we diverse opties, van verschillende ruimtes tot onze kas in de binnentuin. Ceremonies op locatie of juist bij De Toren. Alles op één locatie of juist niet? Alles kan en we denken daarin graag met jullie wensen mee. 

TROUWLOCATIE

Hoe jullie trouwdag er ook uit gaat zien: het is heerlijk als je deze dag samen ontspannen kan vieren.

Bij De Toren kunnen jullie alle onderdelen van jullie bruiloft vieren. En dat betekent dat jullie tijdens de dag niet op de tijd hoeven te letten en heerlijk relaxed kunnen genieten. Dat scheelt ook nog eens veel reistijd, wat jullie mogelijkheid geeft om meer tijd met jullie gasten samen te genieten. Onze verschillende, prachtige ruimtes, bieden jullie de mogelijkheid om voor ieder onderdeel een andere setting te kiezen. 

stel je eigen offerte samen

Ja-woord & borrel

Geef elkaar het ja-woord bij De Toren. We creëren een romantische setting voor jullie ceremonie in onze intieme binnentuin of prachtig sfeervolle kas. Wat minder mooi weer? Ook binnen in onze vernieuwde salon of onder onze stretchtent kunnen  jullie sfeervol en intiem trouwen. En na afloop? Dan kunnen we meteen de taart aansnijden, toosten op dit prachtige moment en lekker borrelen met alle gasten! 

DINER

De Toren beschikt over een zeer professionele keuken. Onze chef luistert graag naar jullie wensen. Willen jullie met het hele gezelschap eten? Of juist ineen wat kleinere kring? We bespreken graag met jullie alle mogelijkheden: van live cooking (in onze tuinkas), walking dinner (voor nog meer sfeer) tot een bourgondische barbecue. Willen jullie de tafels sfeervol ingedekt of juist een wat lossere setting? Alles kan naar jullie wens aangepast worden. Natuurlijk kunnen we bij jullie diner een passend glas wijn serveren. En deze mogen jullie natuurlijk ook even komen proeven vooraf, niet vervelend toch?

FEESTLOCATIE

Hoe jullie jullie feest ook willen vieren: het is mogelijk bij De Toren. Van grote bruiloftsfeesten, tot kleine intieme recepties. Onze diverse ruimtes zijn hiervoor uitermate geschikt. Onze Brasserie97 staat in directe verbinding met onze besloten torentuin en salon en zorgt voor een perfecte sfeer voor ieder. Daarnaast zorgt de verbinding van de Brasserie97 en de Salon voor een aanpassing aan ieder aantal gasten voor jullie trouwdag. Hierdoor kunnen we altijd een sfeervolle en gezellige setting creëren. Met uiteraard een knallend feest, gegarandeerd!

Planning

In de aankomende tijd zullen jullie voor vele beslissingen komen te staan over de invulling van jullie bruiloft. Goed advies en meer dan 25 jaar ervaring, komt in combinatie met jullie wensen altijd tot de perfect trouwdag. De mogelijkheden bij De Toren zijn eindeloos. Bel of mail ons dan ook gerust voor een vrijblijvend gesprek en onze talloze mogelijkheden.

stel je eigen offerte samen

Sfeerimpressie

Gallery

Onze instagram