Moederdag restaurant

Je krijgt wat je verdiend! Zou ons moeder zeggen.

Moederdag. Bloemen en ontbijt op bed? Voorspelbaar, hoor ik je denken? Maar als je erover nadenkt, stiekem best wel uniek en hartverwarmend!

Moederdag

Bof jij even. Met de allerleukste. De allerliefste. De allertofste moeder. Van de hele wereld natuurlijk. Het is soms moeilijk onthouden allemaal. Daarom helpen we je even: het is bijna moederdag! Ben jij even het leukste kind van de klas als je op tijd je verrassing geregeld hebt. Want eerlijk is eerlijk: moeders smullen stiekem echt wel een beetje van deze dag. Met de nadruk op stiekem. Want ze zeggen natuurlijk dat ze niks hoeven. Maar dat geloven wij niet. Dus geef ze een lekkere middag of avond met haar favoriete kind(eren) cadeau! Een lunch. Of een brunch (dan hoef je niet eens meer iets zelf te kiezen). Of een high tea. Of High Wine. Eigenlijk maakt het allemaal niet uit. Alles kan. En wij vinden het allemaal leuk. Dus ook op moederdag doen we gewoon gewoon. Maar dan nét wel even een beetje extra. Om die fantastische mama toch even extra in het zonnetje te zetten. Smooi toch? 

Je krijgt wat je verdiend! Zou ons moeder zeggen.

Wanneer? Op Moederdag natuurlijk (dat is 14 mei 2023)

Wat? Net waar je zin in hebt!

Met mama of de rest van de familie. Of iemand die het verdiend om in het zonnetje gezet te worden. 

Gezellig samen een middagje of avondje uit!

We kunnen niet wachten. Tot snel! 

SMOOI!

Reserveer met onderstaande knop. Dat moet denk ik wel lukken. En anders mag je ook altijd bellen. Vinden we nog gezellig ook! Tot snel!

Reserveer nu!
Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
10:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb