High Beer

Hoe word je een echte bierkenner?

Of je bier lust · je weet wel speciaalbier · van die verschillende soorten · uit zo’n tof blik, fles of van de tap · die je dan meteen als een echte kenner kunt inchecken · op untappd · en badges kunt verdienen · nog eentje dan · om het af te leren · de aller aller laatste?

Of je bier lust?

Hoe wordt je een echte bierkenner? Door je door ons te laten verrassen met onze High Beer. Met 5 verschillende speciaalbieren. En we leggen je nog uit wat je drinkt ook. Dat is wel zo fijn. Als je het kunt onthouden ben je daarna een echte kenner. Net als ons. En anders heb je gewoon lekker geproefd. Want daar draait het eigenlijk om. Oh en trouwens. Je krijgt ook nog 5 heerlijke gerechtjes. Je hebt dan meteen genoeg gegeten dus je kunt lekker de hele dag of avond blijven zitten. Dus na die 5 biertjes hoef je zeker nog niet naar huis. Dat is aan jullie.
Wij regelen alles. Alleen de taxi naar huis niet. Dus als jullie dat regelen. Regelen wij de rest.
Trek je fijnste outfit uit de kast, nodig je vrienden uit en laat ons de rest doen.

Onze high beer.

5-gangen - avond of middagvullend

High Beer van de tap - 41,50 p.p, inclusief 5 tapbieren

High Beer voor de echte bierfanaat - 59,50 p.p. inclusief 5 extra toffe speciaalbieren (uit van die toffe blikjes)

Alle ingrediënten voor een topmiddag-avond!

Te combineren met een High Wine

SMOOI!

Reserveer met onderstaande knop. Dat moet denk ik wel lukken. En anders mag je ook altijd bellen. Vinden we nog gezellig ook! Tot snel!

Reserveer nu!
Onze Instagram
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 23:00
11:00 - 00:00
11:00 - 01:00
11:00 - 01:00
11:00 - 23:00
© 2023 De Toren Eten & Drinken. All right reserved.
Door op "Alle cookies accepteren" te klikken, gaat u akkoord met het opslaan van cookies op uw apparaat om de navigatie op de site te verbeteren, het gebruik van de site te analyseren en ons te helpen bij onze marketinginspanningen. Bekijk ons Privacybeleid voor meer informatie.
de_toren_beeldmerk_kleur_rgb