Onze vaste partners

Sinds de start in 1997 werken we samen met diverse partijen.
Vaste leveranciers & partners die er samen met ons voor zorgen dat dé beste producten verschijnen voor U als gast.
Daarbij ook op een goede manier. Maatschappelijk verantwoord ondernemen, bijvoorbeeld te zien in de samenwerking met Buro Lima uit Heeswijk-Dinther. Daarnaast werkt de Toren met streekproducten die vers van 't land gehaald worden.

Graag willen we deze partijen voorstellen aan u op deze pagina zodat u een goed beeld krijgt van hoe en met wie de Toren samenwerkt. 

Sinds jaar en dag onze vaste partner voor al onze dranken. Waar voorheen Dommelsch uit de tapkranen vloeide is de overstap een aantal jaren terug gemaakt naar een ander ABInbev pilsener:

Hertog Jan

De Vriendenkring Hertog Jan brengt de bierbeleving naar je toe. Behalve tijdens een bezoek aan de Hertog Jan brouwerij kan de echte bierliefhebber Hertog Jan ook in de horeca ruiken, voelen, horen, bekijken en uiteraard proeven! Overal in Nederland vind je ambassadeurs van Hertog Jan met dezelfde passie, kennis en zorg voor het bier als de brouwers. Momenteel telt de Vriendenkring circa 200 leden, die je met veel plezier gastvrij zullen ontvangen.

De Toren is als 1 van die 200 trots lid van de vriendenkring!
Horeca Slagerij Manders

Horecaslagerij Manders wordt al ruim 24 jaar gerund door

Frank Manders. Hij komt uit een echte slagersfamilie en

heeft het vak dus met de paplepel ingegoten gekregen.

Zijn opa was 70 jaar geleden al “slachter en rietdekker”

in Dinther en ook zijn vader is nog steeds werkzaam in de

slagerij. Horecaslagerij Manders is gevestigd in het filiaal

van Sligro Den Bosch en is inmiddels in Den Bosch en

omstreken een begrip. Heel veel horecagelegenheden in

de omgeving hebben vlees van Horecaslagerij Manders

op de menukaart staan. Maar ook heel veel particuliere

klanten weten inmiddels de weg naar de slagerij te vinden.

Frank: ”de slagerij heeft een heel uitgebreid assortiment

maar nog belangrijker is dat de kwaliteit bij ons altijd

voorop staat! De klanten weten wat ze van ons kunnen

verwachten. Wij kiezen alleen voor de beste producten uit

binnen- en buitenland. Ons assortiment bestaat niet alleen

uit vers vlees uit Schotland, Uruguay en Nieuw-Zeeland.

We verkopen ook vlees uit o.a. Namibië, Ierland en niet in

de laatste plaats uit Nederland.”

Frank vertelt verder: “Al het vlees voor restaurant De

Toren wordt naar wens gesneden en geleverd. Daarnaast

worden al onze producten volgens HACCP-normen

bewerkt, verpakt en bezorgd. Dit houdt in dat al ons

vlees onder zeer strenge vastgestelde kwaliteitsnormen

wordt verwerkt. Iedere gast bij De Toren kan erop vertrouwen dat er uitsluitend heerlijk, mals, ambachtelijk bereid vlees van hoge kwaliteit op tafel komt. En dan allemaal voor een zeer betaalbare prijs!”

www.horecaslagerijmanders.nlBakkerij Doomernik is al ruim 40 jaar een begrip in Heeswijk-

Dinther. Vooral de laatste jaren heeft het bedrijf een enorme

groei doorgemaakt en levert dagelijks een groot assortiment

aan consumenten in en rondom Heeswijk-Dinther.

Vooral de leveringen aan horeca, groothandel, verzorgingshuizen,

cateraars en supermarkten is de
laatste jaren explosief toegenomen.

Berry: “Onze bakkerij heeft een zeer uitgebreid assortiment! Naast ons “standaard” assortiment zijn wij in staat om voor onze klanten maatwerk te leveren en mee te denken over hun brood en banket assortiment.

En als we het niet hebben: dan maken we het! Het is voor ons en onze afnemers elke dag een uitdaging om kwalitatief en exclusief mooie producten te maken voor een zeer betaalbare prijs!

Bij restaurant De Toren deelt men deze filosofie! Door regelmatig overleg over het te voeren assortiment in de nieuwe kaart of bij speciale gelegenheden, proberen wij u te laten genieten van mooi maar vooral lekker brood.

Wij werken alleen met de beste ingrediënten! Ook plaatselijke

leveranciers zoals; De kilsdonkse Molen, Verkuijlen groenten en fruit, Heerkens groenten en fruit mogen wij rekenen tot onze leveranciers en daar zijn we dan ook echt trots op! Ik vind het bakkersvak na al die jaren nog steeds het mooiste vak ter wereld en wij hopen dat onze klanten dit herkennen in onze producten!”

Heerkens groente en fruit levert alles dagvers op het gebied van aardappelen groente en fruit. Dit varieert van onbewerkte tot bewerkte producten.

Alle bewerkte producten worden gesneden in onze eigen hypermoderne snijafdeling. De hoeveelheden variëren van een halve kilo tot duizenden kilo's.

Kwaliteit, prijs, creativiteit en service zijn bij ons de belangrijkste punten, in alles wat we doen.

 

De juiste sfeer bepaalt voor een groot deel het succes van onze horeca onderneming. Xenox Music & Media heeft muziekcomputers en videosystemen voor muziek en beeld, afgestemd op de wensen uit de praktijk. 
 Viking Entertainment bestaat als entertainment bedrijf al meer dan 40 jaar. Sinds begin 2000 is het bedrijf gevestigd in het Brabantse Heeswijk-Dinther. Met circa 11 medewerkers wordt er dagelijks vanuit het moderne en stijlvolle kantoor gewerkt aan entertainment-programma's in binnen- en buitenland voor dancings, discotheken, feesttenten, festivals, televisieprogramma's, bedrijfsfeesten, bruiloften en partijen.

"We komen allemaal uit het entertainment-circuit, zowel als organisator, muzikant, maar vooral als mens". 

Sligro is een toonaangevende totaalgroothandel voor professionals in food. Het bedrijf is onderdeel van het beursgenoteerde Sligro Food Group.

In de zelfbediening         

Met 47 zelfbedieningsgroothandels, 10 bezorggroothandels en een assortiment van ruim 60.000 artikelen bedient Sligro bedrijfsmatige klanten in heel het land. Sligro voorziet deze klanten van kwalitatieve food, non-food en dagverse producten. Zij kunnen rekenen op een deskundige en betrokken partner die persoonlijke service hoog in het vaandel heeft staan. Een partner die met kwaliteitsproducten een groot en groeiend marktsegment aan zich weet te binden.
De 46 zelfbedieningsgroothandels van Sligro werken in hun eigen regio. Elke vestiging biedt een landelijk en compleet assortiment. Klanten zijn op elke locatie verzekerd van een sterke mix van A-merken en exclusieve (eigen) merken.

 

Tijdens ons lange leven (opgericht in 1823) hebben wij een reputatie opgebouwd als een betrouwbare leverancier van hoogwaardige wijnen en kwaliteitsmerken gedistilleerd. Door de jaren heen hebben wij altijd snel ingespeeld op ontwikkelingen in de markt. Naast ons befaamde assortiment wijnen en gedistilleerde dranken bieden wij een zeer eigentijdse aanpak d.m.v. een breed scala omzetverhogende activiteiten. Een team gedreven medewerkers is voor ons een vanzelfsprekendheid.

 
Buro Lima is een plek waar kinderen en hun ouders zichzelf kunnen zijn. Ongehinderd kind kunnen zijn. Waar goed gekeken wordt naar de unieke persoonlijkheid met eigen karaktereigenschappen, interesses, mogelijkheden en ook beperkingen. Een plek waar elk kind echt kind kan zijn en waar er ingespeeld wordt op de individuele vraag. De basishouding van het team is begeleidend, maar wel vanuit duidelijke kaders die de grenzen aangeven en de kinderen veiligheid bieden.

Bij de Toren werken we samen met Buro Lima om de kinderen wat kunsten in de keuken bij te brengen. Samen met onze chef-kok Johan bereiden zij gerechten op een mooie speels maar toch ook serieuze manier. Ze werken naar een doel toe waarbij familie en vrienden in het einddoel de heerlijkheden proeven die de kinderen zélf maken!

Eet & borrelcafé

Eten en Drinken

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Catering

Openingstijden eet & borrelcafé

Ma t/m vrij           geopend vanaf 11 uur

Za & Zo                geopend vanaf 10 uur

 


In verband met onze 'gezelligheidsgarantie' hanteren wij flexibele sluitingstijden 

(maandag&dinsdag van ± 23.00u - 01.00u woensdag t/m zondag van 00.00u - 02.00u)Zalen 7 dagen per week beschikbaar

Contact

De Toren

Torenstraat 12

5473 EL Heeswijk-Dinther
T: 0413-296307
E: info@de-toren.nl

Twitter iconFacebook iconLinkedIn icon
Laatste tweets
De_Toren
https://t.co/VoOSxji5Ae bekijk tweet 20-08-2018 12:45
De_Toren
Inspiratietour ?? Vandaag wederom toffe inspiratie opgedaan bij de Texels Bierbrouwerij! Leuke dingen gezien en hee... https://t.co/3r79dLywrY bekijk tweet 15-08-2018 13:17