Over De Toren

Langs ‘het kanaal’, de Zuid Willemsvaart, ligt het plaatsje Heeswijk-Dinther. Met een rustieke dorpskern en een sfeer van rust en ruimte. Al sinds 1934 (Hotel Beekveld)  vinden mensen hun weg naar de gastvrijheid van Heeswijk-Dinther. U treft daar een geweldige locatie met een sfeervolle ambiance en moderne accenten, kortom een plek om gezellig samen te genieten! Ontdek opnieuw de Toren; trendy, modern en landelijk aan een van de oudste straten van Heeswijk-Dinther, de Torenstraat!


Feiten


3 zalen

8 verschillende tappunten

1 EcoTap fiets oplaadzuil

2 tot 750 gasten

Goede kwaliteit muziekvermogen

5x 42” flatscreen presentatieschermen

± 1.000 m2 vloeroppervlak

± 30 enthousiaste medewerkers

2.000 liter Hertog Jan pils

In alle ruimtes hightech verlichting

email: info@de-toren.nl

1 telefoonnummer: 0413 29 63 07


Kortom, vele mogelijkheden bij café De Toren: Drink, Eet, Feest & Beleef!

 

Eet & Borrelcafé

Een eet & borrelcafé waar je alle dagen vanaf 11.00 uur  welkom bent en waar iedereen, jong en oud, zich thuis voelt. Een krantje lezen onder het genot van een goede cappuccino met een heerlijk stuk appeltaart, een stevige uitsmijter of een rijkelijke club sandwich. En natuurlijk gewoon voor een lekker drankje is iedereen welkom in het café, waar we altijd klaar staan voor een gezellig praatje.

Een heerlijk avondje uit met een vriendelijk ontvangst en prima zitten met een lekker drankje. De Toren heeft een mooie menukaart waarbij u lekker op uw gemak de sfeer kunt ‘proeven’ en een keuze maken uit overheerlijke gerechten. Als groep bent u van harte welkom, maar daarnaast blijft het café toegankelijk om gewoon binnen te lopen voor een drankje of een hapje.
Sinds 1997 werkt de Toren crew graag mee aan het maken van nieuwe, mooie herinneringen in de huiskamer van Heeswijk-Dinther.

 

Onze menukaart wordt regelmatig vernieuwd en we houden altijd rekening met de seizoenen. De meest heerlijke streekproducten zie je terug op onze menukaart. 

 

 

UVH Horeca

De Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) zijn de voorwaarden waarop in Nederland gevestigde horecabedrijven hun diensten verlenen en overeenkomsten sluiten.

Ook bij de Toren zijn deze voorwaarden van toepassing. Voorwaarden regelen onder meer de aansprakelijkheid, betaling, annuleringsregelingen en dergelijke. De UVH zijn gedeponeerd bij de Arrondissementsrechtbank en de Kamer van Koophandel en Fabrieken te 's-Gravenhage. De huidige voorwaarden dateren uit 1998 waarbij in 2002 alle bedragen in guldens gewijzigd zijn in eurobedragen. Deze tref je hier aan.Eet & borrelcafé

Eten en Drinken

Feesten & Partijen

Feesten & Partijen

Catering

Openingstijden eet & borrelcafé

Ma t/m vrij           geopend vanaf 11 uur

Za & Zo                geopend vanaf 10 uur

 


In verband met onze 'gezelligheidsgarantie' hanteren wij flexibele sluitingstijden 

(maandag&dinsdag van ± 23.00u - 01.00u woensdag t/m zondag van 00.00u - 02.00u)Zalen 7 dagen per week beschikbaar

Contact

De Toren

Torenstraat 12

5473 EL Heeswijk-Dinther
T: 0413-296307
E: info@de-toren.nl

Twitter iconFacebook iconLinkedIn icon
Laatste tweets
De_Toren
https://t.co/VoOSxji5Ae bekijk tweet 20-08-2018 12:45
De_Toren
Inspiratietour ?? Vandaag wederom toffe inspiratie opgedaan bij de Texels Bierbrouwerij! Leuke dingen gezien en hee... https://t.co/3r79dLywrY bekijk tweet 15-08-2018 13:17